Welke zijn de possibiliteiten bij aluminium draai-kiepdeuren?

Dewelke zijn de mogelijkheden bij uit aluminium gecreëerde achterdeuren?

image

De opties bij uit aluminium gemaakte toegangsdeuren zijn groot. Deze kozijnen zijn niet uitsluitend beschikbaar in diverse kleurtinten doch ook de compositie van de verscheidene stolpdeuren is talrijk. Kleurtinten, possibiliteiten, veiligheid, prijs, … botweg de totaliteit wat je over aluminium toegangsdeuren dient te vernemen ga je in dit stuk weten.

Welke types uit alu samengestelde draaikiepdeuren bestaan er?

In aluminium gecreerde draaikiepdeuren komen in verschillende uitvoeringsmodellen. Hierbij een resumé van wat er allemaal uit te voeren is

Toegangdeuren

Elke woning heeft een inkomdeur nodig. Hoe je begeert dat die er komt uit te zien wordt bepaald door je persoonlijke voorliefde. Een inkomdeur kan uit zichzelf existeren of kan worden voorzien van een zijlicht of zijlichten. Een bovenlicht versie hoort ook tot de possibiliteiten. Hou je van volop zonlicht in je woonhuis dan ga je voor een uit alu gemaakte toegangsdeur bestaande uit vensterglas. Vindt je vensterglas te simpel dan kan je opteren voor een inkomdeur met lambrizering. Het aanbod van panelen is zo veelomvattend dat je er zeker jouw voorkeur zal in vinden. Hetgeen het hang- en slagwerk betreft existeert de mogelijkheid tot het uitzoeken van een simpele hendel tot een uiterst moderne grote sier deurstang. Alles is uit te voeren.

image

Achterdeuren

Deuren aan de achterkant van het huis zijn te vinden in drie categorieen uitvoeringen: naar binnen opendraaiend, naar de buitenkant openslaand en in een draai-kiep versie. Ze existeren integraal uit raamglas of in samenstelling met een borstwering. Zijlicht(en), bovenlicht(en ) of in combine met andere raamkozijn is immer beschikbaar

Dubbel openslaande deur

De stolpdeur ofwel de dubbel openslaande deur is nog permanent een klapper bij huizen met een achtertuin of tuinterras. Net zoals de voor- & achterdeuren zijn deze stolpdeuren te verkrijgen met zijlicht(en ) en bovenlicht(en). Je kan ze verkrijgen volledig uit raamglas of voorzien van een borstwering. Veiligheidsslot binnen/buitenshuis voorhanden blijkens je voorkeur. Een draai-kiepuitvoering behoort gelijktijdig tot de alternatieven.

Fantastisch om te kennen

Inkomdeuren kunnen in alle omstandigheden naar binnen open gaan of naar de buitenzijde openslaan. In bepaalde scenario`s is het voordeliger om een stolpdeur te selecteren die draai-kiept in plaats juist maar draait. Important bij een draaikiep versie is om te bekijken dat je aan de binnenkant de plek hebt. Dit soort van uitvoering kan juist maar naar de binnenkant openen.

Alle achterdeuren zijn minimaal voorzien van een 3-puntsluiting en voldoen aan de Hollandse criterium politie keurmerk veiligheid. Tevens kan je jouw draaikiepdeuren nog supplementair uitrusten met een antitrek deurslot , waardoor een nog een omvangrijke beveiliging ontstaat.

Bij negentig % van de in aluminium gemaakte draaikiepdeuren is HR++ , isolerend glas de norm. De mogelijkheid om te kiezen voor 3-dubbel glas of HR+++ is steeds aanwezig. Overigens kan je om het even welke executie voorzien van één-zijdig of twee-zijdig gelaagd raamglas. Zon afstotend vensterglas, geluidsisolerend, ondoorzichtbaar raamglas behoort ook tot de perspectieven.

Waarom uit alu gecreëerde voordeuren?

Dit zijn sommige van de voordelen waar je bij uit aluminium samengestelde voordeuren kan op rekenen:

• verlenen een groot veiligheidsgevoel

• Zijn bijzonder goed geisoleerd

• Zien er esthetisch fraai uit

• getijen bij elke woningstijl

• uitvoerbaar in een overvloedig assortiment

• Grenzelose kleurenuitvoeringen realiseerbaar

• Aluminium materiaal is ijzersterk

• Onverslijtbaar en gaat eeuwig mee

Zijn in aluminium gecreëerde inkomdeuren te bekostigen?

Waar is de tijd dan uit alu gemaakte vensterkozijnen tot vijftig procent hoger uitkwamen. Dat is voorbij nu kan je fraaie in aluminium gecreëerde voordeuren tegenkomen die de aanschafprijs van uit kunststof gemaakte kozijnen zeer dicht benaderen of zelfs goedkoper Lees het hier zijn in sommige gevallen. Met een hardhouten executie dien je de in aluminium gecreëerde vensterkozijnen in geen situatie te compareren. Beschilderen om de drie jaar kost centen. Bij een aluminium inkomdeur is dit alvast een bezorgdheid minder.

Kortom en afsluitend

Het komt veel goedkoper uit om een achterdeur via het net te verwerven en deze dan zelf te installeren of indien dit niet lukt op de diverse kluswebsites op zoek te gaan naar een monteur. Je zal ontdekken dat deze wijze van handelen je heel wat centen beknibbelt dan ronduit langs te gaan bij een bedrijf die aanleveren met plaatsing inclusief aanreiken. In elk geval wens je een levenslange garantie dan zijn uit aluminium gemaakte stolpdeuren een topinvestering!