Dewelke zijn de mogelijkheden bij uit alu opgebouwde achterdeuren?

Wat zijn de potenties bij aluminium toegangsdeuren?

De possibiliteiten bij uit alu gecreëerde draai-kiepdeuren zijn onuitputtelijk. Deze deuren zijn niet uitsluitend leverbaar in ontelbare kleurtinten doch ook de compositie van de vele deuren is talrijk. Kleurtinten, opties, veiligheid, prijs, … eenvoudigweg alles wat je over uit alu gecreëerde deuren dient te vernemen ga je in dit stuk weten.

Welke modellen uit alu samengestelde draaikiepdeuren zijn er?

Alu toegangsdeuren komen in verscheidene uitvoeringssoorten. Alhier een uiteenzetting van wat er allemaal mogelijk is

Toegangdeuren

Elke woning heeft een deur nodig. Hoe je wenst dat deze er komt uit te zien wordt bepaald door je persoonlijke eis. Een voordeur kan uit zichzelf bestaan of kan worden voorzien van een zijlicht of zijlichten. Een bovenlicht executie hoort ook tot de alternatieven. Hou je van veel daglicht in je flat dan verkies je voor een alu inkomdeur gemaakt uit glas. Vindt je vensterglas te alledaags dan kan je opteren voor een toegangsdeur met lambrizering. Het aanbod van panelen is zo veelomvattend dat je er zeker jouw keuze zal in aantreffen. Hetgeen het hang- en slagwerk behelst existeert de gelegenheid tot het selecteren van een eenvoudige klink tot een uiterst actuele grote sier deurstang. Alles is uitvoerbaar.

Achterdeuren

Deuren aan de achterkant van het huis zijn te vinden in drie soorten uitvoeringen: Meer info naar binnen openend, naar de buitenkant open gaand en in een draai-kiep variant. Ze existeren integraal uit raamglas of in combinatie met een borstwering. Zijlicht(en), bovenlicht(en ) of in combinatie met andere raam is steeds beschikbaar

Dubbel openslaande deur

De stolpdeur ofwel de dubbel opengaande deur is nog permanent een koploper bij woonhuizen met een achtertuin of balkon. Net zoals de voor- & achterdeuren zijn deze stolpdeuren te bekomen met zijlicht(en ) en bovenlicht(en). Je kan ze aankopen volledig uit vensterglas of voorzien van een borstwering. Veiligheidsslot binnen/buiten voorhanden volgens je smaak. Een draai-kiepuitvoering behoort ook tot de mogelijkheden.

Prima om te begrijpen

Draaikiepdeuren kunnen in alle omstandigheden naar de binnenzijde open gaan of naar de buitenzijde openslaan. In bepaalde scenario`s is het goedkoper om een toegangsdeur te selecteren die draai-kiept in plaats enkel maar opendraait. Fundamenteel bij een draaikiep executie is om te aanschouwen dat je aan de binnenkant de plaats hebt. Dit soort van uitvoering kan slechts maar naar de binnenzijde openen.

Alle toegangsdeuren zijn minimaal voorzien van een 3-puntsluiting en voldoen aan de Nederlandse norm politie keurstempel veiligheid. Voorts kan je jouw toegangsdeuren nog extra equiperen met een antitrek veiligheidsslot , waardoor een nog een omvangrijke protectie ontstaat.

Bij 90 procent van de in alu gemaakte achterdeuren is HR++ , geisoleerd raamglas de norm. De keuze om te kiezen voor drie-dubbel vensterglas of HR+++ is steeds aanwezig. Overigens kan je om het even welke uitvoering voorzien van een-zijdig of 2-zijdig gelaagd raamglas. Zon afstotend vensterglas, geluidsisolerend, mat glas behoort ook tot de perspectieven.

Wat is de reden om te kiezen voor uit alu gemaakte stolpdeuren?

Dit zijn sommige van de voordelen waar je bij uit aluminium gemaakte achterdeuren kan op tellen:

• verlenen een hoog veiligheidsgevoel

• Zijn bijzonder goed geisoleerd

• Zien er esthetisch prachtig uit

• Passen bij elke bouwwijze

• leverbaar in een overvloedig assortiment

image

image

• Grenzelose kleurenuitvoeringen realiseerbaar

• alu materiaal is solide

• Onverslijtbaar en gaat eeuwig mee

Zijn in aluminium gecreëerde stolpdeuren te betalen?

Waar is de tijd dan uit alu vervaardigde vensterramen tot vijftig % hoger uitkwamen. Dit is voorbij nu kan je uitstekende aluminium terrasdeuren vinden die de koopprijs van uit kunststof gemaakte kozijnen bijzonder dicht benaderen of zelfs goedkoper zijn in sommige situaties. Met een uit hardhout gemaakte uitvoering dien je de in aluminium gecreëerde raamdecoratie in geen situatie te vergelijken. Schilderen om de drie jaar kost poen. Bij een uit alu gecreëerde terrasdeur is dit alvast een zorg minder.

Samenvattend en besluitend

Het komt heel wat voordeliger uit om een achterdeur via het interet te verwerven en deze dan zelf te monteren of als dit niet lukt op de talloze klussites op zoek te gaan naar een monteur. Je zal merken dat deze wijze van handelen je heel wat centen beknibbelt dan ronduit langs te gaan bij een bedrijf die toeleveren met installatie incluis aanbieden. In ieder geval wil je een levenslange garantie dan zijn uit aluminium samengestelde voordeuren een topbelegging!